Boka bord

Brunch på Hillenberg

Hillenberg presenterar nu med stolthet sina bruncher med ett på lördagar. Här möts klassiska brunchrätter och nya spännande smaker, där rätter som hummer mac & cheese, fattiga riddare och matiga mackor står i fokus. Det bästa? Rätterna är perfekta att dela med vänner och familj – ett härligt sätt att samla alla runt bordet och njuta av god mat tillsammans.

Vår brunch är skapad för att göra helgen lite extra speciell. Istället för att stressa igenom en snabb lunch, vill vi att du ska ta dig tid att njuta av både maten och sällskapet. För den som vill lyxa till det lite extra, tipsar vår chefssommelier Hedda Falk om att para ihop brunchen med en flaska champagne – ett perfekt sätt att förhöja upplevelsen.

Brunchen hos oss är upplagd som en långlunch, vilket betyder att sittningen är längre än vanligt. Här finns gott om tid att koppla av, släppa vardagsstressen och njuta av en skön start på helgen. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma och bara kunna slappna av och ta dagen som den kommer.

Så varför inte boka ett bord och låta oss ta hand om resten? Oavsett om du vill dela en hummer mac and cheese med några vänner eller bara njuta av en lugn lördag med ett glas champagne, ser vi fram emot att välkomna dig till Hillenberg för en avslappnad och god brunch.

Boka bord

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här