Boka bord

Fira Ostrondagen med oss!

Hillenberg är glada och stolta över att ha blivit omnämnda i Stureplansgruppens exklusiva guide om ostron, en noggrant utvald samling av Stockholms bästa ostronställen. Denna guide är ett erkännande av vårt engagemang för kvalitet och passion för att erbjuda våra gäster de bästa smakupplevelserna. Att vara en del av denna guide är en stor ära för oss, särskilt inför Ostrondagen den 7 september, en lördag då vi uppmanar alla att fira havets pärla – ostronet.

På Hillenberg serverar vi alltid utsökta ostron som en del av vår meny, men just denna dag vill vi uppmana våra gäster att ta tillfället i akt och njuta extra mycket av dessa delikatesser. Bland de ostron vi alltid erbjuder hittar du bland annat Fine de Claire No4, ett elegant franskt ostron som är känt för sin mjuka textur och subtila smak av havet. Detta ostron, med sin lätta sötma, är en favorit för många av våra gäster och passar utmärkt som en del av en lättare måltid eller som en elegant start på en längre middag.
Vi serverar även Super Chironfils No3, ett något större ostron med en mer robust och mineralisk karaktär. Detta franska ostron bjuder på en djupare och mer intensiv smakupplevelse, perfekt för den som söker något utöver det vanliga. Med sin distinkta smak av havet är detta ostron en självklar favorit för finsmakare som vill ha en kraftigare smakprofil.

På Ostrondagen den 7 september vill vi skapa en extra minnesvärd upplevelse för våra gäster. Vår engagerade personal finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta drycken som matchar ostronen och förhöjer smakupplevelsen ytterligare. Oavsett om du föredrar ett glas kyld champagne, en frisk vit Bourgogne eller kanske en torr och mineralrik Chablis, står vi redo att guida dig till den bästa kombinationen.

Ostrondagen är inte bara en dag för att njuta av havets frukter; det är en dag för att samlas och fira tillsammans. På Hillenberg vill vi bjuda in dig att ta med vänner, familj eller kollegor och uppleva en kväll fylld av fantastiska smaker och gott sällskap. Vår eleganta och inbjudande miljö är den perfekta platsen för att fira denna speciella dag.
Så, markera den 7 september i din kalender och gör dig redo att fira Ostrondagen på Hillenberg. Kom förbi och njut av våra finaste ostron, noggrant utvalda drycker och en atmosfär som inbjuder till både avslappning och njutning. Vi ser fram emot att välkomna er och fira denna dag tillsammans – för hos oss är varje dag en fest för smaklökarna!

Varmt välkomna till Hillenberg – vi ses på Ostrondagen!

Boka bord

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här