Boka bord

Höstens favorit!

Hos oss på Hillenberg har vi skapat en plats där du kan känna dig som hemma så snart du kliver in genom dörren. När höstens mörker och kyla lägger sig över Stockholm, vill vi vara ditt självklara stammisställe – en plats där du kan koppla av, ha roligt och njuta av en kväll som känns både speciell och bekväm.

Vi har gjort det enkelt för dig att bara komma hit och låta oss ta hand om resten. Vår inbjudande miljö, med varma toner och omsorgsfullt utvalda detaljer, gör att du snabbt glömmer det gråa och kalla utanför. Det är här du kan släppa ner axlarna och verkligen njuta av kvällen, oavsett om du är ute efter lugn och ro eller en kväll fylld av skratt och goda samtal.
Det som gör Hillenberg till det perfekta stammisstället är inte bara vår omsorgsfullt utformade meny och noggrant utvalda vinlista – det är också vår personliga service. Vi strävar alltid efter att ge dig en upplevelse som är både välkomnande och minnesvärd. Varje gång du besöker oss, möts du av en personal som verkligen bryr sig om att du ska trivas. Vi lär känna dina preferenser och ser till att din kväll blir precis som du vill ha den, så att varje besök känns som att komma hem.

Vår meny förnyas ständigt för att spegla säsongens bästa smaker. Här hittar du rätter som värmer både kropp och själ, tillsammans med drycker som kompletterar varje måltid på bästa sätt. Vi vill att varje besök hos oss ska vara en upplevelse, något som du gärna återvänder till gång på gång.

Stämningen på Hillenberg är något vi är extra stolta över. Vi har skapat en atmosfär som både är avslappnad och levande – en plats där du kan ha roligt och samtidigt känna dig bekväm. Oavsett om du är här för en snabb middag eller en lång kväll med vänner, vill vi att du ska lämna oss med en känsla av att du har haft en riktigt bra kväll.
Så när du funderar på var du ska tillbringa dina höstkvällar, tänk på Hillenberg.

Vi är här för att ge dig en kväll fylld av god mat, dryck och en stämning som gör att du alltid vill komma tillbaka. Din plan för kvällen behöver inte vara mer komplicerad än så – kom hit, och låt oss ta hand om dig.

Boka bord

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här