hillenberg logo


Våren och sommarens cocktails

Nyheter

Nyheter

Nyheter 

2024.04.22
Vi har nyligen uppdaterat vår cocktailmeny med uppfriskande och fräscha smaker inför våren och sommaren. När solen strålar och samvaron med vänner och familj flyter fritt, finns det inget som slår en svalkande drink i handen. Denna säsong introducerar vi en helt ny meny av uppfriskande drycker som designats för att komplettera varje ögonblick av din sommar.
Vare sig du njuter av en avkopplande AW på vår soliga uteservering eller lever upp till sommarnätternas magi en sen lördagskväll, har vi det perfekta sällskapet för din upplevelse. Vårt sortiment omfattar allt från klassiska cocktails med en modern twist, till alkoholfria alternativ fulla av smak och innovation.


Pineapple/Coconut

Bacardi blanda, ananas, lime & klarifierad kokos


Hillenbergs signaturcocktail, en tropisk blandning av Bacardi, ananas, lime och klarifierad kokos, erbjuder en uppfriskande smak av paradiset. Pineapple & Coconut fångar sommarens essens i varje klunk. Den är ett måste för alla som söker en förtjusande fusion av söta och syrliga smaker.

Pineapple_Coconut
Cucumber_Verbena

 

Cucumber/Verbena 

Beefeater, gurka & citronverbena 

Beefeater, gurka & citronverbena Den uppfriskande "Cucumber/Verbena" är en sann sommarfavorit, med en harmonisk blandning av Beefeater gin, krispig gurka och aromatisk citronverbena. En elegant och sofistikerad drink som lovar att förgylla varje tillfälle, smaka på sommarens törstsläckare.

 

Mandarin/Pepper 

Arette Blanco, mandarin & peppar

Mandarin/Pepper Arette Blanco, mandarin & peppar "Mandarin/Pepper" cocktailen är vår unika twist på den klassiska Margaritan, där Arette Blanco tequila möter mandarin och en nypa peppar för ett djärvt, smakrikt och färgstarkt inslag. Det lilla stinget från pepparn ger en spännande kontrast till mandarinens sötma, skapandes en oförglömlig smakupplevelse som elegant avrundar kvällen efter middagen. 

 

Mandarin_Pepper

 

På vår cocktaillista finns även en rad fler smakrika cocktails. Läs och smaka dig igenom vår meny för att hitta din favorit. Vi serverar klassiker samt våra egna tolkningar på utvalda favoriter.

Vill du läsa mer om andra spännande cocktails? Kika in Stureplansgruppens artikel där de listar signaturcocktails. Till artikeln