Boka bord

Våren och sommarens cocktails

Vi har nyligen uppdaterat vår cocktailmeny med uppfriskande och fräscha smaker inför våren och sommaren. När solen strålar och samvaron med vänner och familj flyter fritt, finns det inget som slår en svalkande drink i handen. Denna säsong introducerar vi en helt ny meny av uppfriskande drycker som designats för att komplettera varje ögonblick av din sommar.

Vare sig du njuter av en avkopplande AW på vår soliga uteservering eller lever upp till sommarnätternas magi en sen lördagskväll, har vi det perfekta sällskapet för din upplevelse. Vårt sortiment omfattar allt från klassiska cocktails med en modern twist, till alkoholfria alternativ fulla av smak och innovation.

Pineapple/Coconut
Bacardi blanda, ananas, lime & klarifierad kokos

Hillenbergs signaturcocktail, en tropisk blandning av Bacardi, ananas, lime och klarifierad kokos, erbjuder en uppfriskande smak av paradiset. Pineapple & Coconut fångar sommarens essens i varje klunk. Den är ett måste för alla som söker en förtjusande fusion av söta och syrliga smaker.

Cucumber/Verbena
Beefeater, gurka & citronverbena

Den uppfriskande ”Cucumber/Verbena” är en sann sommarfavorit, med en harmonisk blandning av Beefeater gin, krispig gurka och aromatisk citronverbena. En elegant och sofistikerad drink som lovar att förgylla varje tillfälle, smaka på sommarens törstsläckare.

Mandarin/Pepper
Arette Blanco, mandarin & peppar

”Mandarin/Pepper” cocktailen är vår unika twist på den klassiska Margaritan, där Arette Blanco tequila möter mandarin och en nypa peppar för ett djärvt, smakrikt och färgstarkt inslag. Det lilla stinget från pepparn ger en spännande kontrast till mandarinens sötma, skapandes en oförglömlig smakupplevelse som elegant avrundar kvällen efter middagen.

På vår cocktaillista finns även en rad fler smakrika cocktails. Läs och smaka dig igenom vår meny för att hitta din favorit. Vi serverar klassiker samt våra egna tolkningar på utvalda favoriter.

Vill du läsa mer om andra spännande cocktails? Kika in Stureplansgruppens artikel där de listar signaturcocktails.

Till artikeln

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här