Boka bord

Upptäck Hillenberg: Sommarens Perfekta Matdestination i Stockholm

När sommaren anländer till Stockholm fylls staden med en energi som är svår att beskriva. Solen skiner längre, vattnet glittrar och gatorna fylls med både lokalbefolkning och turister som njuter av allt staden har att erbjuda. Bland de många attraktionerna som staden erbjuder, står konserter och gastronomiska upplevelser högt på listan. Om du planerar att delta i någon av sommarens stora konserter, som Bruce Springsteen, Eldkvarn eller Justin Timberlake, är en middag på Hillenberg en perfekt början eller avslutning på kvällen. Det säger i alla fall Stureplansgruppen i deras senaste artikel, läs artikeln här.

En Meny för Alla Smaker

Hillenberg, beläget i hjärtat av Stockholm, är mer än bara en restaurang – det är en upplevelse. Restaurangen erbjuder en varierad meny som tillgodoser alla smaker. Här hittar du allt från klassiska svenska rätter till moderna internationella smaker. Våra kockar på Hillenberg använder sig av de finaste råvarorna och skapar rätter som inte bara smakar fantastiskt utan också ser ut som små konstverk på tallriken.
Menyn är utformad för att uppmuntra till delning. Det här är en plats där du kan beställa flera olika rätter och smaka på lite av varje tillsammans med ditt sällskap. Denna sociala matupplevelse är perfekt för både stora och små grupper. Föreställ dig att sitta runt ett bord fyllt med smakrika rätter, skratta och prata om kvällens konsertupplevelse medan du njuter av utsökta smaker.

Atmosfär och Inredning

Vår atmosfär är både inbjudande och sofistikerad. Inredningen är modern med en touch av klassisk elegans, vilket skapar en miljö som känns både lyxig och avslappnad. Hillenberg är en plats där du kan känna dig hemma, oavsett om du är klädd för en konsert eller en fin middag.
Vi har också en fantastisk uteservering som är perfekt för de varma sommarkvällarna. Här kan du njuta av din måltid under bar himmel medan du känner den milda sommarbrisen och hör stadens mjuka sorl i bakgrunden. Det är en upplevelse som få andra restauranger kan erbjuda.

Perfekt Läge

Restaurangens läge gör oss till en idealisk plats för middag före eller efter en konsert. Beläget centralt i Stockholm, är Hillenberg lätt att nå från många av stadens stora konsertplatser. Oavsett om du har varit på en stor arena som Friends Arena eller en mer intim spelning på en mindre klubb, är Hillenberg bara en kort resa bort.

Ett Ställe för Vinälskare

Efter en utsökt middag på Hillenberg, varför inte avsluta kvällen med ett besök på den närliggande vinbaren La Petite Soeur? Vinbaren erbjuder en imponerande vinlista som tilltalar både nybörjare och vinexperter. Med sin avslappnade atmosfär är det den perfekta platsen att varva ner efter en händelserik kväll. Här kan du sitta ner, njuta av ett glas vin och reflektera över kvällens intryck medan du delar dina tankar med ditt sällskap.

För Den Nattglada

För de som inte vill att natten ska ta slut finns WALL, en berömd nattklubb belägen på översta våningen av Sturecompagniet. Med sitt öppna tak och musik som spelas fram till 03:00, är det en av Stockholms bästa sommarklubbar. Här kan du dansa under stjärnorna och avsluta kvällen med stil. Det är det perfekta sättet att fortsätta festen efter en middag på Hillenberg och en konsertupplevelse.

En Komplett Upplevelse

Att besöka oss på Hillenberg är mer än bara en middag; det är en del av en större upplevelse som omfattar allt som gör Stockholm fantastiskt på sommaren. Från de fantastiska smakerna och den inbjudande atmosfären, till det centrala läget och möjligheten att avsluta kvällen på en närliggande vinbar eller nattklubb, erbjuder Hillenberg en komplett kväll som du sent kommer att glömma.
Så nästa gång du planerar en konsertkväll i Stockholm, kom ihåg att inkludera en middag på Hillenberg i dina planer. Det är ett val du inte kommer att ångra, och det kommer att göra din sommarkväll i Stockholm ännu mer minnesvärd. Vi väntar på att välkomna dig till en kväll fylld med god mat, trevligt sällskap och oförglömliga upplevelser.

LÄS ARTIKELN HÄR

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här