Boka bord

En somrig oas mitt i staden

När solen skiner och stadslivet blir alltmer pulserande under de varma månaderna, framträder Hillenberg som en av de främsta destinationerna för den som söker en njutbar mat- och dryckesupplevelse utomhus. Belägen på Humlegårdsgatan, erbjuder vår uteservering en unik kombination av lummig grönska och stads atmosfär, vilket lockar både lokalbor och turister till en avkopplande stund i hjärtat av staden.

Med en uteservering som är öppen för lunch, vin, drinkar och middagar, har Hillenberg blivit en samlingspunkt för matentusiaster och livsnjutare. Vi välkomnar även gärna drop-in besök, vilket välkomnar spontana besök. Det är just denna tillgänglighet och avslappnade atmosfär som skapar en känsla av gemenskap och frihet bland gästerna.
Den kulinariska upplevelsen på Hillenberg är något utöver det vanliga, speciellt med den nya menyn som är signerad av ingen mindre än vår krögare Niklas Ekstedt. Känd för sin passion för nordiska smaker och tekniker, har Niklas infört en meny som inte bara reflekterar säsongens bästa råvaror utan också erbjuder en innovativ twist på klassiska rätter. Denna meny kompletteras perfekt av den nya somriga cocktail-listan, som är lika fräsch och inspirerande.

Ett av de utmärkta exemplen från cocktailmenyn är ”Cucumber/Verbena” med Beefeater, gurka och citronverbena. Denna drink, som är både uppfriskande och smakrik, har snabbt blivit en favorit bland Hillenbergs gäster. Dess subtila balans av sötma och syra, tillsammans med den aromatiska touchen av citronverbena, är perfekt en varm sommarkväll.
Vår uteservering är inte bara en plats för mat och dryck, utan också en scen för social interaktion.
Här blandas samtal och skratt med ljudet av klirrande glas och bakgrundsbruset från staden. Denna dynamiska atmosfär bidrar till en levande och inbjudande miljö, där varje besök känns unikt och minnesvärt.

Även designen och inredningen av uteserveringen förtjänar att nämnas. Med smart utplacerade gröna inslag och bekväma sittmöjligheter, har vi på Hillenberg skapat en oas som känns både modern och tidlöst. Det är en plats där man kan fly stadens brus för en stund och förlora sig i en värld av god mat och dryck.

Sammanfattningsvis är Hillenberg med vår uteservering på Humlegårdsgatan mer än bara en restaurang; det är en destination. Med Niklas Ekstedts kreativa meny, en lockande cocktaillista och en inbjudande miljö, är det klart att Hillenbergs uteservering kommer att fortsätta vara en av sommarens höjdpunkter i staden. För den som söker en plats som kombinerar kvalitet, smak och en fantastisk atmosfär, är ett besök till oss ett måste under sommarsäsongen.

Nyhetsbrev

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här