Boka bord

Vår nya meny, signerad Niklas

Vi på Hillenberg är glada att kunna presentera vår senaste meny, skapad av vår berömda krögare Niklas Ekstedt. Under de senaste veckorna har han arbetat intensivt för att ta fram nya och spännande rätter som vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster. Bland de nya tillskotten finns delikatesser som Pommes Anna med stenbitsrom, rökt färskost och syrad lök – en perfekt kombination av smaker som lovar att imponera. Vi har även vit sparris med konfiterad äggula, vit soja, mandlar och brynt smör, en rätt som fångar vårens fräschhet i varje tugga.

För dem som älskar kött, introducerar vi lammentrecôte med rosmarin- och citronsmör, en saftig och smakrik upplevelse som smälter i munnen. Vi har också en fräsch burrata med jordgubbar, krutonger, pinjenötter, jalapeño och mynta – en perfekt balans mellan sött, krispigt och kryddigt. För fiskälskare har vi ångad torskrygg med grillad broccolikräm, sommargrönsaker och sandefjordsås, en rätt som harmoniskt kombinerar havets delikatesser med sommarens bästa grönsaker.

Dessa nya rätter är inte bara ett tillskott till vår meny, de är en inbjudan att uppleva kulinarisk kreativitet och noggrant utvalda ingredienser. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster för att upptäcka och njuta av dessa nya smakupplevelser. Välkommen in och smaka på våra senaste skapelser – vi är säkra på att du kommer att bli lika förtjusta i dem som vi är!

Niklas Ekstedt är krögare för Hillenberg sedan 2018, han driver även vincaféet Tyge & Sessil och restaurangen Ekstedt som erhåller en Michelinstjärna sedan 2013. Tidigare är han även känd som programledare och har författat ett flertalet böcker, där han tidigare i år släppte boken ”Ekstedt grillar / Knep och hemligheter”.

Boka bord

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här

NYHETSBREVET

Prenumerera på Hillenbergs nyhetsbrev här